Zend een Mail

Webdesign naar uw wens.

Radiation Duck zorgt voor de bouw van uw website -net iets anders dan de anderen- en dit zowel voor bedrijven als particulieren. U betaalt slechts éénmaal voor de ontwikkeling van een site. De kostprijs is afhankelijk van de grootte en complexiteit. In tweede instantie zorgen we voor de hosting van de site, een gekoppelde domeinnaam en aanmaak van email-adressen. Hiervoor betaalt u maandelijks een vast bedrag.

Responsive Design

Onze websites zijn steeds gemaakt om zowel op een groot scherm bekeken te worden als op een tablet of smartphone.

Video Integratie

Er is steeds de mogelijkheid om video te integreren in de site of te linken naar Youtube en/of Vimeo.

SSL certificaat

SSL is een versleutelde verbinding tussen de website en zijn bezoekers (voor inloggen, formulieren en betalingen) en kan opgezet worden voor elke site.

Geen extra kosten voor trafiek

5 gebruikers per maand of 5000 ? Je zal geen extra kosten krijgen voor webtrafiek.

Geen betaling zonder 100% tevredenheid

Wij werken samen om de website volledig af te werken aan de hand van jou ideeën.

Maandelijks Rapport

Elke maand informatie over het aantal bezoekers en indien mogelijk van welke verwijzing.

CMS

Mogelijkheid tot CMS (Content Managment System) integratie zodat u delen van uw site zelf kan aanpassen door in te loggen op de site.

Geen loze beloften

Wij beloven niet dat uw site als eerste wordt gevonden bij Google.

Werkwijze.

Na een eerste gesprek over de inhoud en het doel van de site, krijgt u een offerte. Daarna zal de site stapsgewijs opgebouwd worden, in dialoog en tot iedereen tevreden is.

Tot slot volgen de oplevering (publishen met de gekozen domeinnaam) en de betaling. Een aantal zaken kan je best op voorhand in overweging nemen :

Content
Content betekent inhoud. De inhoud van de site wordt aangeleverd door de klant. Deze inhoud is ook van belang voor zoekpagina’s zoals Google, Bing ….
Look & Feel
We bekijken samen hoe de site eruit zal zien. Zowel de vorm, de kleuren, het gebruik van foto’s en specifiekere zaken zoals lettertypes, menu’s en verwijzingen naar andere sites zijn te bepalen.
Domeinnaam
Onder welk adres wil je gevonden worden op het internet ?
CMS
De meeste sites zijn statisch. Dit wil zeggen dat hun inhoud niet veranderlijk is. Als er aanpassingen moeten gebeuren, worden veranderingen doorgegeven aan de webdesigner, die deze dan aanpast en terug oplaadt. Via een Content Managment Systeem kan een klant zelf delen van zijn website aanpassen zonder dat hij de webdesigner moet raadplegen. Een CMS maakt gebruik van een database waarin de klant zelf de veranderingen aanbrengt.
Webshop
Het online verkopen van zaken in een webshop is ook mogelijk. Wij maken integraties met ECWID.

Ecwid